Kulinaria Praskie: Setki Powodów i ich Brand’y New Tatar

Tatar wołowy, brandy, tabasco, żółtko confit,
grzanka z razowego chleba na zakwasie
z masłem brandy i zielonym pieprzem.

Tak wygląda skład wyjątkowego dania serwowanego w restauracji Setki Powodów na Placu Konesera. Polecamy!

Udostępnij

W magazynie KROK Marta Półtorak-Chmielowiec

Serdecznie zapraszamy do wysłuchania bardzo ciekawej rozmowy Marcina Sobalskiego z Martą Półtorak-Chmielowiec z wykształcenia prawniczkę, na co dzień zajmującym się analityką biznesową. Na zakończenia usłyszycie

Read More »

Mapa dostępności Fundacji Avalon

Równy dostęp do ochrony zdrowia to prawo zagwarantowane konstytucyjnie. Ustawao dostępności zobowiązuje instytucje publiczne, między innymi placówki służby zdrowia, dolikwidacji barier architektonicznych. Rzeczywistość nie pozostawia

Read More »