Tatar wołowy, brandy, tabasco, żółtko confit,
grzanka z razowego chleba na zakwasie
z masłem brandy i zielonym pieprzem.
Tak wygląda skład wyjątkowego dania serwowanego w restauracji Setki Powodów na Placu Konesera. Polecamy!
Tatar wołowy, brandy, tabasco, żółtko confit,
grzanka z razowego chleba na zakwasie
z masłem brandy i zielonym pieprzem.
Tak wygląda skład wyjątkowego dania serwowanego w restauracji Setki Powodów na Placu Konesera. Polecamy!
Totalnie swobodna psychodeliczna podróż przez bezdroża, pełne furii fuzz’owe riffy, brzmienie inspirowane tym, co najlepsze w latach 70 oraz odrobina world music – tak zdefiniować
Zapraszamy do odsłuchania relacji z pikniku Fundacji Avalon, na którym kilka dni temu mieliśmy okazję gościć z mikrofonem. Zapraszamy!
Zapraszamy do wysłuchania relacji z pierwszego dnia Święta Dzieci jakie zorganizowała dla naszych najmłodszych praska galeria handlowa. O kolejnych dniach i związanych z tym świętach
„Dom Sztuki to eksperyment, w którym prywatne miejsce staje się publiczną przestrzenią integracji i współpracy. Miejsce, w którym mieszkamy, uprawiamy warzywa i organizujemy wydarzenia, między
Przed Państwem rozmowa z Polką mieszkającą od 15 lat w Holandii. Natalia Polcyn-Geisler z naszą redaktorką Pauliną Piziorską rozmawiała o swoich pierwszych i ostatnich doświadczeniach
Zapraszamy do zapoznania się pod linkiem: „Dyskryminacja osób z niepełnosprawnościami” – ważny społecznie raport Fundacji Avalon (fundacjaavalon.pl)