Tatar wołowy, brandy, tabasco, żółtko confit,
grzanka z razowego chleba na zakwasie
z masłem brandy i zielonym pieprzem.
Tak wygląda skład wyjątkowego dania serwowanego w restauracji Setki Powodów na Placu Konesera. Polecamy!
Tatar wołowy, brandy, tabasco, żółtko confit,
grzanka z razowego chleba na zakwasie
z masłem brandy i zielonym pieprzem.
Tak wygląda skład wyjątkowego dania serwowanego w restauracji Setki Powodów na Placu Konesera. Polecamy!
Drodzy Słuchacze, Radio Praga uczestniczyło w uroczystej 32. Gali Paszportów Polityki dla wybitnych młodych twórców i artystów. Kapituła tygodnika POLITYKA wyłania laureatów w siedmiu kategoriach
Pracownik Urzędu Dzielnicy Praga Płn. – Szymon Gąsienica ( na zdjęciu poniżej) objaśnia nam jak prostym i skutecznym narzędziem zmian na lepsze, może być finansowanie
Planujesz remont mieszkania i zastanawiasz się, jakie narzędzia będą najlepsze do realizacji Twoich planów? Odkryj szeroką gamę profesjonalnych narzędzi w Centrum Technicznym Gałązka, w tym
Zapraszamy na pierwszy w Nowym Roku odcinek programu Konkretne Rozmowy o Książkach. MichałBarton będzie w nim rozmawiał z Wojciechem Ladą o jego książce pod tytułem
W kolejnym odcinku Konkretnych Rozmów o Książkach gościem Marcina Sobalskiego był Jakub Dębicki, który od siedemnastu lat żyje na angielskiej emigracji. Sam określa się człowiekiem
Reportaż Tomasza Patory pt. “Łowcy Skór”, wydany w 2023 roku przez wydawnictwo Otwarte,przywodzi na myśl znane powiedzenie: “Nigdy więcej”. Zazwyczaj odnosi się ono dodługotrwałych wojen,