Tatar wołowy, brandy, tabasco, żółtko confit,
grzanka z razowego chleba na zakwasie
z masłem brandy i zielonym pieprzem. 
Tak wygląda skład wyjątkowego dania serwowanego w restauracji Setki Powodów na Placu Konesera. Polecamy!
 
															Tatar wołowy, brandy, tabasco, żółtko confit,
grzanka z razowego chleba na zakwasie
z masłem brandy i zielonym pieprzem. 
Tak wygląda skład wyjątkowego dania serwowanego w restauracji Setki Powodów na Placu Konesera. Polecamy!

W niedzielę wieczorem zakończył się ligowy klasyk na boiskach Ekstraklasy, w którym Legia Warszawa zremisowała z Lechem Poznań. Dwa zespoły, które przed startem sezonu były

Drodzy Słuchacze! 23 października w audycji Folkomat w Paśmie Radiowid w Radio Praga gościliśmy podlaskiego artystę plastyka, rysownika komiksów i byłego szefa Galerii Podlaskiej w

Bardzo miło nam było gościć dzieci klas drugich ze Szkoły Podstawowej w Andrzejewie. Nasi goście poznali zasady działania radia, posłuchali o naszych audycjach, a przede

W 46 odcinku programu Konkretne Rozmowy o Książkach ja czyli Michał Barton, porozmawiam z Katarzyna Klimek i Magdalena Baryła – Klimek autorki książki Żony (nie)idealna.

Ale tak być może Opieka nad kotem to – poza całą sferą magiczną, sferą bezcennych emocji – to czas, ale i środki finansowe, które mogą

Tym razem siadam przy mikrofonie z Markiem – człowiekiem, z którym przejechałem tysiące kilometrów i kilka granic własnego rozsądku.Rozmawiamy o podróżach, o życiu offline i