XV edycja kultowej imprezy motoryzacyjnej Mazowiecki Wrak Race pt. "Prima Wrakowy Aprilis", zorganizowana na pograniczu Warszawy i Piaseczna na specjalnie przygotowanym do zawodów torze. Wpisowe - 250 zł od załogi (w tym 2 koszulki i bezpłatne wyżywienie dla załogi), wypożyczenie wraka - 500 zł, kasku 30 zł, koła zapasowego 10 zł.
Dla kibiców konkursy z nagrodami, przejażdżki wrakiem po torze, muzyka, strefa bistro oraz niesamowite show. 
Zapraszamy do zgłaszania swoich pojazdów już teraz na adres e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Harmonogram zawodów:
07:00 – otwarcie biura zawodów 
09:00 – zamknięcie listy zgłoszeń, wydawanie numerów startowych
09:30 – odprawa zawodników przy scenie 
10:00 – start pierwszego biegu kwalifikacyjnego (30 min.)
10:30 – meta pierwszego biegu kwalifikacyjnego
10:30 – 10:45 – przerwa techniczna
10:45 – start drugiego biegu kwalifikacyjnego (30 min.)
11:15 – meta drugiego biegu kwalifikacyjnego
11:15 - 11:30 – przerwa techniczna
11:30 – start trzeciego biegu kwalifikacyjnego (30 min.)
12:00 – meta trzeciego biegu kwalifikacyjnego
12:00 - 12:15 – przerwa techniczna
12:15 – start czwartego biegu kwalifikacyjnego (30 min)
12:45 – meta czwartego biegu kwalifikacyjnego
12:45 -13:15 – przerwa techniczna (liczenie wyników, ogłoszenie list półfinałowych)
13:15 – I bieg półfinałowy (15 min)
13: 30 – meta biegu półfinałowego
13:30 - 13:45 – przerwa techniczna
13:45 – II bieg półfinałowy (15 min)
14:00 – meta biegu półfinałowego
14:00-15:00 – przerwa techniczna (liczenie wyników, ogłoszenie list finałowych)
15:00 – start biegu finałowego (6 samochodów, 20 min.)
15:20 – meta biegu finałowego
15:45-16:00 – ogłoszenie wyników biegu finałowego
16:15 – start biegu HANDICUP (15 min.)
16:30 – meta biegu HANDICUP
16:45 – oficjalne zakończenie zawodów, wręczenie nagród.